Tartaletas de queso y fresas

tartaleta de queso

tartaleta de queso

tartaleta de queso

tartaleta de queso


tartaleta de queso

tartaleta de queso


CAT - Ahir diumenge vem deleitar a tota la família amb aquestes tartaletes de formatge y maduixes. I dic deleitar perquè al final van resultar estar boníssimes, tot i que era la primera vegada que les féiem. La recepta la vaig trobar a Pequerecetas, i com faig normalment, la he variat una mica al meu gust:

Aquests són els ingredients:

200 g. de galetes tipus digestive 
50 g. (1/4 de tassa) de sucre granulat 
120 g. de mantega fosa 
1 kg. de formatge crema a temperatura ambient (quark, philadelphia) 
1 tassa (200 g) de sucre 
3 cullerades (35 g) de farina 
5 ous sencers 
1/3 de tassa (80 ml​​) de nata líquida 
1 culleradeta d'extracte de vainilla 
ratlladura de 1 llimona 
250 ml de crema agra o 1 iogurt natural sense sucre 
2 cullerades de sucre blanc 
1/2 culleradeta d'extracte de vainilla


Piquem les galetes digestive i les barregem amb la mantega i 50 gr de sucre. El premsem bé dins del motlle. Desprès el posem a refrigerar mentre fem l'altra barreja. Batem el formatge, 200 gr de sucre i els 35 gr de farina. Posteriorment anem afegint els ous batent 30 segons entre ou i ou. Després afegim la nata, una culleradeta d'essència de vainilla i la ratlladura de llimona. batem un minut més i col·loquem la barreja als motlles. 

Ara el posem 15 minuts al forn a 180 º. Mentre preparem una mescla de dos cullerades de sucre, amb el iogurt i una culleradeta de vainilla. Un cop transcorreguts els 15 minuts traiem les cassoletes del forn, li col·loquem la mescla que hem fet i una altra cop al forn uns altres 15 minuts. Un cop fora del forn i quan estiguin a temperatura ambient, es col·loquen a la nevera fins que es vagin ha menjar (recomanat unes 12 hores després). Una estoneta abans de servir es col·loquen les maduixes naturals per adornar la tartaleta.

Espero que us agradin!

Que passeu un molt bon dilluns! Demà....més....


CAST - Ayer domingo deleitamos a toda la familia con estas tartaletas de queso y fresas. Y digo deleitamos porque al final resultaron estar buenísimas, a pesar de ser la primera vez que las hacíamos. La receta la encontré en Pequerecetas, y como normalmente hago, la he tuneado un poco a mi gusto.

Estos són los ingredientes:

200 g. de galletas tipo digestive
50 g. (1/4 de taza) de azúcar granulado
120 g. de mantequilla fundida
1 kg. de queso crema a temperatura ambiente (quark, philadelphia)
1 taza (200 g) de azúcar
3 cucharadas (35 g) de harina
5 huevos enteros
1/3 de taza (80 ml) de nata líquida
1 cucharadita de extracto de vainilla
ralladura de 1 limón
250 ml de crema agria o 1 yogur natural sin azúcar
2 cucharadas de azúcar blanco
1/2 cucharadita de extracto de vainilla

Picamos las galletas digestivo y las mezclamos con la mantequilla y 50 gr de azucar. Lo prensamos bien dentro del molde. Despúes lo ponemos a refrigerar mientras hacemos la otra mezcla. Batimos el queso, 200 gr de azucar y los 35 gr de harina. POsteriormente vamos añadiendo los huevos batiendo 30 segundos entre huevo y huevo. Después añadimos la nata, una cucharadita de esencía de vainilla y la ralladura de limon. batimos un minuto más y colocamos la mezcla en los moldes.
Ahora lo ponemos 15 minutos en el horno a 180º. Mientras preparamos una mezacla de dos cucharadas de azúcar, con el yogur y una cucharadita de vainilla. Una vez transcurridos los 15 minutos sacamos las tartaletas del horno, le colocamos la mezacla que hemos hecho y otra vez al horno otros 15 minutos. Una vez fuera del horno y cuando esten a temperatura ambiente, se colocan en la nevera hasta que se vayan ha comer (recomendado unas 12 horasde pués). Un ratito antes de servir se colocan las fresas naturales para adornar la tartaleta.

Espero que os gusten!!

Muy buen lunes para todos! Mañana...más...


***




8 comentarios

  1. Jesus! Q hambre me ha entrado a estas horas de la mañana....

    ResponderEliminar
  2. Mhh que hambre... y que fáciles!!

    http://blog.sacelen.com
    www.conideasyaloloco.com

    ResponderEliminar
  3. Que buena pinta! y yo a dieta! :(

    ResponderEliminar
  4. ñammm que buena pinta...y me encanta la idea de hacerlas en miniformato..seguro que pruebo a hacerlas!!

    ResponderEliminar
  5. Se ven deliciosas, hermosas fotos, lindo día, besos!.

    ResponderEliminar
  6. se ve demasiado rica! gracias por publicar la receta :) que antojoooo!!!

    ResponderEliminar
  7. Bones!
    M'encanta tot allò que tingui a veure amb dolços de formatge!! Jo vaig fer unes tartaletes iguals pel meu aniversari, m'ha fet gràcia perquè si comparéssim fotos serien exactament idèntiques! Crec que les tornaré a fer que ara m'ha entrat gana!
    T'he descobert pel blog de emeeme i ja no em mouré d'aquí!
    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  8. bueno....voy a tner que preparala yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    bellas fotos

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall